غذاهایی که کلیه را همیشه شاداب  و سالم نگه می دارند...

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 30 مهر 1392 | 1:0 | نویسنده : فاطمه |

نوشیدن روزانه حدود 6 لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت ونیم بعد از غذا....

 



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 29 مهر 1392 | 1:7 | نویسنده : فاطمه |

عبارتند از : انواع میوه جات، سبزی جات بخصوص کاهو، خیار ...

 



ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 28 مهر 1392 | 8:49 | نویسنده : فاطمه |

غذاهایی که از موادکلسیم و فسفردار برخوردارند، بهترین.....

 



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 27 مهر 1392 | 8:37 | نویسنده : فاطمه |

تعریف مصلح: عبات است از ماده ای خوراکی یا غیر خوراکی که مصرف تؤام آن با سایر مواد از عارضه ی احتمالی ایجاد شده ی آنها جلوگیری نماید. 

 



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 26 مهر 1392 | 1:8 | نویسنده : فاطمه |

اغذیه گرم:

انگور، سیر، دارچین، پیاز، زنجبیل، گلاب....

 




ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 25 مهر 1392 | 9:12 | نویسنده : فاطمه |

زمستان دارای سه ماه:کانون اول ، کانون  آخر و شباط است...

 



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 24 مهر 1392 | 1:46 | نویسنده : فاطمه |

پاییز دارای سه ماه : ایلول، تشرین اول و تشرین آخر است. در این فصل ...

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 23 مهر 1392 | 7:9 | نویسنده : فاطمه |

تابستان دارای سه ماه حزیران،تموز و آب است. تابستان فصل ...

 



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 22 مهر 1392 | 9:3 | نویسنده : فاطمه |

بهار دارای سه ماه آزار، نیسان و ایاز است. بهار فصل تولید خون...

 



ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 21 مهر 1392 | 9:22 | نویسنده : فاطمه |

بهار

در بهار حجامت- رگ زدن یا فصد خون...



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 20 مهر 1392 | 7:21 | نویسنده : فاطمه |

کلیه غذاهای گرمی بخش مانند: گوشت گوسفند، گوشت شتر....



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 19 مهر 1392 | 8:53 | نویسنده : فاطمه |

تمام غذاهای گرمی بخش از قبیل گوشت شتر،گوسفند، کبوتر، سار، گنجشک، بوقلمون کباب شده ...



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 18 مهر 1392 | 7:49 | نویسنده : فاطمه |

همه انواع مرکبات، انار، توت فرنگی، شاه توت، خیار، سیب...



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 17 مهر 1392 | 7:15 | نویسنده : فاطمه |

نوشیدن روزی شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا...



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 16 مهر 1392 | 1:24 | نویسنده : فاطمه |

از دیدگاه حکمای قدیم  و طب سنتی غذاهای ذیل مفیدند...

 



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 15 مهر 1392 | 6:55 | نویسنده : فاطمه |

حالت پنجمی هم وجود دارد و آن این است ...



ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 14 مهر 1392 | 10:8 | نویسنده : فاطمه |

شیوع سنی 40 تا 60 سالگی- سیاهی و غلظت خون- بالا بودن اسید اوریک، اوره و کراتینین خون...



ادامه مطلب
تاريخ : شنبه 13 مهر 1392 | 6:32 | نویسنده : فاطمه |

شیوع سنی 60 سال به بالا- رنگ روشن پوست بدن- سفیدی و نرمی پوست بدن...



ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 12 مهر 1392 | 7:41 | نویسنده : فاطمه |

شیوع سنی صفر تا بیست سالگی- سرخی رنگ رخسار و زبان وبدن....



ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 11 مهر 1392 | 8:31 | نویسنده : فاطمه |

شیوع سنی بیست تا چهل سالگی- غلظت خون بالا- چربی و قند خون بالا...

 

 



ادامه مطلب
تاريخ : چهار شنبه 10 مهر 1392 | 10:20 | نویسنده : فاطمه |

عوامل زیادی پیدایش اخلاط مختلف در بدن می شوند که می توانند غلبه ی اخلاط چهارگانه بدهند....



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 مهر 1392 | 17:39 | نویسنده : فاطمه |

طبع صفرا: طبعی است که در آن شخص در فصل تابستان بسیار ....

 



ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 9 مهر 1392 | 7:35 | نویسنده : فاطمه |

علم طب

تعریف طب: طب دانشی است که بوسیله ی آن می توان برکیفیات تن آدمی و عوامل مؤثر بر آن آگاهی یافت، هدف آن حفظ تندرستی در موقع سلامت و اعاده ی آن به هنگام بیماری است...



ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 8 مهر 1392 | 16:23 | نویسنده : فاطمه |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.